Hossein Heidari يكشنبه 14 شهريور 1389 - 23:03 z_sh شنبه 13 شهريور 1389 - 21:39 hamedamini سه شنبه 9 شهريور 1389 - 21:04 salam be hameye bachehaye goole goolabe filabad omidvaram hale hamaton khobeh khob bashe Hossein Heidari يكشنبه 7 شهريور 1389 - 00:33 سلام
خداحافظ
a h شنبه 6 شهريور 1389 - 23:26 سلام چطور مطورین بچیل آقا مصطفی یه سری به ایما بزن hamedamini شنبه 6 شهريور 1389 - 13:27 salam be hame khobin rakhsh2200 سه شنبه 2 شهريور 1389 - 11:56 با سلام خدمت همتون.خوبید؟نماز روزه هاتون قبول mostafa دوشنبه 1 شهريور 1389 - 17:14 هیچ هم خوش سلیقه نبوده"شما به پک و پوز توجه بفرمایید"
Hossein Heidari دوشنبه 25 مرداد 1389 - 20:37 آفرین به آرتمیس شیرزن ایرانی
خشایارشا خوش سلیقه بوده ها. mostafa دوشنبه 25 مرداد 1389 - 11:39 سلام به بر و بچه های باحال پیلوا
خسته نباشید نماز و روزه هاتون قبول mostafa پنجشنبه 21 مرداد 1389 - 17:57 البته آقای مهندس هم درست میگن پیل آباد بیشتر بهش میخوره چون ما به زبون خودمون داریم میگیم "پیلوا" mostafa پنجشنبه 21 مرداد 1389 - 17:21 پس با توجه و استناد به مقاله آقای دکتر محمودی جای خوشحالی که ما فیل آبادی ها از اقوام کهن و اصیل ایرانی هستیم Hossein Heidari چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 21:26 با عرض معذرت از آقای دکتر محمودی به هیچوجه قصد جسارت ندارم. فقط نظر شخصی خودم را اعلام کرده ام. Hossein Heidari چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 21:24 وجه تسمیه سییوا چنه؟ Hossein Heidari چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 21:18 در اطراف شهرستان اردبیل. برگرفته از لغتنامه دهخدا
اکس کیوز می Hossein Heidari چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 21:17 سلام. به نظر من فیل آباد از پیل آباد یا همان پول آباد مشتق شده است. چون پهله نام مرکز بخش زرین آباد شهرستان ایلام است و فهله هم نام دهی است در اط rakhsh2200 چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 12:34 رمضانا تو بهترین ماهی / چون که ماه ضیافت اللّهی...
خوش عمل هر که بود در رمضان / ترک منکر نمود در رمضان . . .
بهار قرآن بر همگان مبارک mostafa چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 12:01 زمستان خسته شد از بی بهاری جهان میلزرد از این بی قراری گمانم جمعه ای باقی نمانده خدایا تا به کی چشم انتظاری یا صاحب الزمان(عج) mostafa چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 11:59 شبها ز غم دوری تو خواب ندارم،رحمی به دلم کن که دگر تاب ندارم،از بس ز غم دوری تو گریه نمودم چشمم به زبان آمد و گفت که دگر اشک ندارم safaye ba vafa چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 11:56 ای همه دار و ندارم ای تو ماه شب تارم من جزء تو کسی رو ندارم که سرکاش بذارم
(من خیلی باحالم،ولی بیکارم)
ارسالها: 3 محل اقامت: Iran تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 بهمن 1388
ارسال شده در تاريخ چهارشنبه 14 بهمن 1388 - 13:23
پند:
گنجشکی از سرمای بسیار قدرت پرواز از کف بداد و در برف افتاد گاوی گذر همی کرد و تپاله بر وی انذاخت.
گنجشک ز گرمای تپاله جان بگرفت و به آواز مشغول شد.
گربه ای آواز بشنید،جست و گنجشک به دندان بگرفت و بخورد.
نتیجه اخلاقی:
هر که گندی بر تو انداخت،حتما دشمن نباشد.هر که از گندی بدر آوردت،حتما دوست نباشد.
گر خوشی، دهان ببند و آواز بلند مخوان.
من اسیر تو شدم مست و خرابم کردی تا که هشیار شدم خانه خرابم کردی
قلبی که فراموشت کند،قلب من نیست هرگز فراموش کردنت در فکر من نیست
تو اگر هیچ شوی گوهر زیبای منی خودمانی به تو گویم که تو دنیای منی
خوشا آنان که در گهواره مردند که بویی از غم دنیا نبردند
درون قلب من نام تو پیداست زبانت چون گلی خوشرنگ و زیباست
مسو غمگین اگه از هم جداییم که بی مهری همیشه کار دنیاست
آهسته دل به تو سپردم آهسته بی تو مردم توی این شبهای غربت،تو را از یاد نبردم
هی میگن دندون رو جیگر بذار!ولی من که دلم نمی یاد هی تورو گاز بگیرم(سرکاری 2)صفا
پرنده ای که مقصودش کوچ است به ویرانی لانه اش نمی اندیشد
جوک:
دیروز بجرم بالا رفتن از قلبت دستگیر شدم بیا بهشون بگو ساکن قلبم دزد نیست
(سرکاری 3)صفا
جهت آگاهی
انگلستان و ملکه زیبایی:
اولین ملکه زیبایی مسلمان در انگلستان یک دختر افغانی بود که از والدین افغانی در ازبکستان بدنیا آمده و اولین زن مسلمانی شد که تاج ملکخ زیبایی انگلستان را بر سر گذاشت.
مارهای سمی:
در دنیا حدود 3 هزار نوع مار وجود دارد،به حدود 700 نوع آن سمی است و از آنها 50د نوع خطرناک هستند که میتوانند برای انسان مشکل ایجاد کنند.
در ایران 29 گونه مار سمی و 7 گونه نیمه سمی و 13 گونه غیر سمی هستند.
مارهای سمی به 2 گروه بزرگ تقسیم می شوند:
1-خانواده مارهای مرجانی شامل مار مرجانی،کبری،ماهبا و غیره.....
2-خانواده افعی ها از جمله افعی،مار زندگی و غیره....
*
*
**
الهی شمع بشی پروانه شم دورت یگردم،،،،بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم
*
ای ماه که آسمان خانه توست،به گلم بگو که یار دلدارت دیوانه توست
*
اس ام اس مثل فاتحه میمونه واسه هر کی میفرستی روحش شاد میشه!عزیزم من مرده اس ام اسا تم!!!
*
همه سرشون رو میگیرن بالا ماه رو ببینن ،نمیدونن ماه سرش رو انداخته پایین داره اس ام اس میخونه(اخماتو واکون عزیزم بخند تا دنیا بهد بخندد ه ا ها ه ا ها ا ها )!
*
میدونی:بهای دوست نه ارزیابی اوست و نه دارایی اوست فقط از وفای اوست(درسته؟)
*
سیر اینقدر خواصیت داره که دکترا همش میگن خانمها به آقایون سیر بدن(یواشکی میدونی!خوب هیچی>>!
*
یه سلام قشنگ تقدیم به کسی که نامش در بهار من،یادش در اندیشه من ،عشقش در فلب من،و دیدارش آرزوی من است
*
یاها فراموش نخواهند شد،حتی به اجبار،و دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت!!!!!؟!؟!!؟
*
تک درخت خاطراتم بر لب ساحل نشست گرچه دورم از نگاهت یا تو در دل نشست
*
دلم گرفته ای همنفس پرم شکست توی این قفس بفریاد دلم زودتر برس!!!|!|!||!
*
سلام آلبالویی به تو که خیلی لولویی،یه سلام توت فرنگی به تو که خیلی ملنگیی،یه سلام پرتقالی به تو که خیلی باخالی لی لی لی لی
*
بجای ریختن آب پشت سر مسافر انداختن یک قطره تف کفایت میکند(ستاد اصلاح الگوی مصرف)
*
در سکوت شب صدای تپ تپ قلبم را شنید که میگفت دوستت دارم عزیزم تولدت مبارک
*
خدا را چه دیدی، شاید با تو باشم،شاید با نگاهت از این غم رهاشم
خدا را چه دیدی،شاید غصه رد شد،دلم راه و رسم این عشق رو بلد شد
*
نازنینم هر کجا که باشی قصه نویس تو منم، همه نارفیقن و تنها رفیق تو منم
*
دست بر دیوار کشیدم خاک بر دستم نشست، بر هرکس خوبی کردم عاقبت قلبم شکست
*
چشم مستی که تو داری بخدا زنجیر اسسسست هرکه پابند تو باشد تا بقیامت گیر اسسسسسست
جوک
ازیارو میپرسن اسم کوچیک جومونگ چیه؟میگه:افسانه!!!
*
ماهی اگه از آّ جدا بشه فنا میشه،من ماهی ام تو آبی،فداااات بشم الهی!!!
*
قاب عکستو زدم جای ساعت دیواری میدونی چی شد>؟نه!
از اون موقع به بعد تو شدی تمام لحظه هام(حالا فهمیدی چی شد؟)
از طرف صفای با وفا خیلی چاکریم
ويرايش شده توسط safaye ba vafa در تاريخ چهارشنبه 28 بهمن 1388 - 14:54