Hossein Heidari يكشنبه 14 شهريور 1389 - 23:03 z_sh شنبه 13 شهريور 1389 - 21:39 hamedamini سه شنبه 9 شهريور 1389 - 21:04 salam be hameye bachehaye goole goolabe filabad omidvaram hale hamaton khobeh khob bashe Hossein Heidari يكشنبه 7 شهريور 1389 - 00:33 سلام
خداحافظ
a h شنبه 6 شهريور 1389 - 23:26 سلام چطور مطورین بچیل آقا مصطفی یه سری به ایما بزن hamedamini شنبه 6 شهريور 1389 - 13:27 salam be hame khobin rakhsh2200 سه شنبه 2 شهريور 1389 - 11:56 با سلام خدمت همتون.خوبید؟نماز روزه هاتون قبول mostafa دوشنبه 1 شهريور 1389 - 17:14 هیچ هم خوش سلیقه نبوده"شما به پک و پوز توجه بفرمایید"
Hossein Heidari دوشنبه 25 مرداد 1389 - 20:37 آفرین به آرتمیس شیرزن ایرانی
خشایارشا خوش سلیقه بوده ها. mostafa دوشنبه 25 مرداد 1389 - 11:39 سلام به بر و بچه های باحال پیلوا
خسته نباشید نماز و روزه هاتون قبول mostafa پنجشنبه 21 مرداد 1389 - 17:57 البته آقای مهندس هم درست میگن پیل آباد بیشتر بهش میخوره چون ما به زبون خودمون داریم میگیم "پیلوا" mostafa پنجشنبه 21 مرداد 1389 - 17:21 پس با توجه و استناد به مقاله آقای دکتر محمودی جای خوشحالی که ما فیل آبادی ها از اقوام کهن و اصیل ایرانی هستیم Hossein Heidari چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 21:26 با عرض معذرت از آقای دکتر محمودی به هیچوجه قصد جسارت ندارم. فقط نظر شخصی خودم را اعلام کرده ام. Hossein Heidari چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 21:24 وجه تسمیه سییوا چنه؟ Hossein Heidari چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 21:18 در اطراف شهرستان اردبیل. برگرفته از لغتنامه دهخدا
اکس کیوز می Hossein Heidari چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 21:17 سلام. به نظر من فیل آباد از پیل آباد یا همان پول آباد مشتق شده است. چون پهله نام مرکز بخش زرین آباد شهرستان ایلام است و فهله هم نام دهی است در اط rakhsh2200 چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 12:34 رمضانا تو بهترین ماهی / چون که ماه ضیافت اللّهی...
خوش عمل هر که بود در رمضان / ترک منکر نمود در رمضان . . .
بهار قرآن بر همگان مبارک mostafa چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 12:01 زمستان خسته شد از بی بهاری جهان میلزرد از این بی قراری گمانم جمعه ای باقی نمانده خدایا تا به کی چشم انتظاری یا صاحب الزمان(عج) mostafa چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 11:59 شبها ز غم دوری تو خواب ندارم،رحمی به دلم کن که دگر تاب ندارم،از بس ز غم دوری تو گریه نمودم چشمم به زبان آمد و گفت که دگر اشک ندارم safaye ba vafa چهارشنبه 20 مرداد 1389 - 11:56 ای همه دار و ندارم ای تو ماه شب تارم من جزء تو کسی رو ندارم که سرکاش بذارم
(من خیلی باحالم،ولی بیکارم)
ارسالها: 9 محل اقامت: Iran تاريخ عضويت: پنجشنبه 8 فروردين 1387
ارسال شده در تاريخ دوشنبه 4 شهريور 1387 - 22:04
محسن افشاني» کم سن و سال و پرانرژي همان بازيگر نقش پوياست که تا مجلهها را در دست من و همکارم ديد، خوشحال و خندان مجله را از دست ما گرفت و به جايي پناهنده شد و خودکاري طلب کرد و مشغول حل جدول شد. به قول خودش خوره جدول است و برعکس پويا نظري مجموعه بسيار دقيق و ريزبين است و خودکفا و البته به مانند پويا بااستعداد. اگر بيننده برنامه سلام بهار و اجراي زنده محسن افشاني بوده باشيد بر مدعاي ما صحه خواهيد گذاشت. به طور حتم ديالوگهايي که در برنامه کودک و نوجوان به زبانهاي آلماني، ايتاليايي، فرانسوي و اسپانيايي را اجرا ميکرد، ديدهايد. خيليها او را يک استعداد قلمبه ميدانند که با اين سن ميتوان آينده درخشاني برايش متصور شد، اما خودش ميگويد ت..ا پنج سال ديگر براي هميشه از اين وادي کنار خواهد رفت.
از چه زماني وارد اين عرصه شدي؟
افشاني: چهار سال پيش با تئاتر شروع کردم، علي مختارزاده که دو تا از کارهاي مرا ديده بود از برنامه آستانه تماس گرفت و براي بازي در يکي از آيتمها، پس از يک ماه به من پيشنهاد اجرا داد، ديگه از همان جا پلهپله رفتم جلو تا شدم مجري اول برنامه، پس از آن برنامه «مادوتا» و «سلام بهار» که قرار بود نود تا برنامه روي آنتن برود که تنها شصت قسمت پخش شد. در جامجم هم برنامه زنده «بوم سفيد» را اجرا ميکنم.
چطور براي اين کار معرفي شدي؟
افشاني: از دو سال پيش با محمد حمزهاي (دستيار کارگردان) آشنايي داشتم (قرار بود در کار ديگري همکاري کنيم اما از آنجا که کنکور داشتم، منتفي شد) فروردينماه امسال تماس گرفتند براي اين کار، البته پيش از اين هم يک نقش کوچک در قسمت سوم سريال «کارآگاهان» به کارگرداني آقاي لبخنده ايفا کردم.
متولد چه سالي هستي؟
افشاني: يازدهم فروردينماه سال 68.
پس امسال کنکور شرکت کردي، در چه رشتهاي؟
افشاني: در رشته مهندسي مکانيک گرايش حرارت سيالات که حتما قبول ميشوم.
چرا در رشته هنري شرکت نکردي؟
افشاني: همه گفتند که بازيگري را به شکل آکادميک و دانشگاهي پيگيري کن، اما خودم دوست ندارم. من عاشق مهندسي شيمي و مکانيک هستم.
پيش از شروع کار چه بيوگرافي از پويا ارائه داده بودند؟
افشاني: در روزهاي پيش توليد، زماني که براي تمرين دور هم جمع ميشديم آقاي حاتمي که به عنوان بازيگردان حضور دارند (و البته بازيگر هم...) کمي در مورد نقش برايم توضيح داده بودند، با راهنماييهاي ايشان و نيز آقايان محمدي و سهيليزاده و همچنين تجربه کمي که از تئاتر داشتم يک شناسنامه براي پويا نظري درست کردم.
به اندازه پويا درسخوان هستي؟
افشاني: تا قبل از اينکه درگير برنامه زنده شوم خيلي درسخوان بودم، اما بعد از آن کمتر پرداختم به درس ولي هميشه معدلم بالاي هجده است.
با چه معدلي ديپلم گرفتي؟
افشاني: با معدل کل 14/18 ديپلم گرفتم.
قصد داري تا کجا بازيگري را دنبال کني؟
افشاني: حداکثر تا چهار يا پنج سال ديگر.
يعني آنقدر اين حرفه را براي خودت محدود کردي؟
افشاني: نه! محدود نکردم، چون بازيگري جزء اهداف من در زندگي نبوده، هميشه دوست داشتم، مهندس شوم بازيگري از سرگرميهاي جدي من به حساب ميآيد.
اجرا هم...؟
افشاني: اجرا که هميشه حکم بازي برايم داشته يک نوع شوخي و خاله بازي. شايد به اين خاطر که ويژگيهاي يک مجري مثل بيان و شيوه اجرا را هيچوقت نداشته ام. هميشه جلوي دوربين بازي کردم چه در مقام مجري چه بازيگر.
پيشتر، کار با اين گروه حرفهاي را تصور ميکردي؟
افشاني: مثل خيليها اين سوال براي خودم هم وجود دارد که چرا من انتخاب شدم؟ اين انتخاب خيلي برايم عجيب بود، من از هيچ يک از استعدادهايم ناآگاه نبودم و ميدانستم که ميتوانم خوب باشم، اما مدام فکر ميکنم که چقدر زود و چقدر خوب در اين جايگاه قرار گرفتم.
به هر حال انتخاب يک مجري براي چنين نقشي تا حدي سخت است، من بسيار از اين اتفاق خوشحالم و تشکر ميکنم که چنين فرصتي به من دادند.
چند تا خواهر و برادر داري؟
افشاني: تنها يک خواهر بزرگتر دارم.
خانواده چقدر در اين زمينه مشوقت هستند؟
افشاني: من هميشه سپاسگزارشان هستم، در اين مدت خيلي اذيت شدند نقش خانواده واقعا قابلانکار نيست. شايد آن روزها که براي تئاتر ميرفتم کارم را جدي نميگرفتند، ولي از زماني که اولين تصوير از من پخش شد جدي گرفتند و البته مطمئن.
بهترين بازيگر و بهترين مجري از نظر تو...؟
افشاني: حامد بهداد و رضا رشيدپور.
aida فايل تصويري زير را ضميمه كرده است: